MY PROFILE
CHEF HARMIZAN SHAHUDIN
* Diploma Seni Masakan dan Pengurusan Perhotelan dari France Culinary Art School
* Pengalaman Bekerja ;
- Maya Green Restaurant Subang ;
- Penang Ampang Village Ampang ;
- Secret Recipe Cake & Cafe Sdn Bhd ;
- Novotel Hydro Majestic Kuala Lumpur ;
- Midah Hotel Kuala Lumpur ;
* Kemahiran mencipta menu-menu baru bagi promosi mengikut kehendak pelanggan ;
* Mahir dalam penyedian makanan Local Buffet,International Buffet,Continental Buffet,Western,France, Pastry,Carving dan aneka makanan pencuci mulut ;
* Mempunyai kemahiran dalam hiasan dalaman dan pengurusan ;
CHEF HAFIZ SAAD
* Diploma Seni Makanan dari Institut Kulinari Anjung Utara ;
* Pengalaman Bekerja ;
- Bara One Bistro Ampang ;
- Italian Restaurante Kuala Lumpur ;
- Lanai Kijang Private Hotel Ampang ;
- Marina Reasort Langkawi ;
* Mahir dalam penyediaan makanan Cina,Italian,Pasta,Carving,Western dan Local Buffet ;
* Berkemahiran mencipta menu-menu baru ;
No comments:
Post a Comment