Tuesday, February 28, 2012

SABAH NITE 2012

     Pelbagai aktiviti menarik bakal disajikan kepada tetamu yang hadir.. Juga pastinya hidangan-hidangan lazat merangkumi etnik dan budaya masyarakat SABAH yang pastinya dari air tangan PRO ART CHEF MANAGEMENT menanti anda.. Jangan lepaskan peluang ini bagi menghayati dan merasai sendiri keajaibannya.

Wednesday, February 15, 2012

PROGRAM BERSAMA RAKYAT MINI MAHA 2012 ( Hari kedua )

Program diteruskan pada hari kedua dengan task yang diberi iaitu demo masakan ikan air tawar.. Menu pertama TILAPIA GORENG bersama KERABU EPAL dan menu kedua MASAK LEMAK CILI API KELI ala Fine & Dine.. Menu pertama disediakan oleh ROYAL CHEF NORAINI manakal menu kedua disediakan oleh CHEF BOB.. Kali ini saya berkesempatan untuk mempromosikan produk 100% bumiputera iaitu KHALISSANTAN keluaran PFC SDN BHD dimana santan yang dihasilkan adalah dari kelapa sawit.. Rendah lemak tetapi sangat menyelerakan..

 persiapan oleh CHEF BOB bersama produk santan

 

 

 

  





















Pengunjung yang berkesempatan merasai sendiri hasil masakan CHEF BOB dan ROYAL CHEF amat berpuas hati.. Nantikan kemunculan saya CHEF MIZAN dalam road tour PRO ART CHEF yang akan mengunjungi tempat anda tidak lama lagi..

SITE VISIT INTAN PETALING JAYA

Site visit INTAN PETALING JAYA.. Tempat menarik dan kelengkapan juga amat memuaskan.. InsyaALLAH ada rezeki tak kemana.. Gambar dibawah menceritakan serba sedikit suasana persekitaran f&b INTAN..







Suasana persekitaran yang menarik.. Interior design yang simple tetapi masih nampak elegant.. Cukup memuaskan hati.. Just kene touch up sedikit agar tampak lebih kemas...

Tuesday, February 14, 2012

PROGRAM BERSAMA RAKYAT MINI MAHA 2012 ( Hari pertama )

Pada hujung minggu yang lepas berlangsung PROGRAM BERSAMA RAKYAT MINI MAHA 2012 yang bertempat di Padang Awam BKA 5 Bandar Kinrara.. Pelbagai acara menarik dijayakan oleh puhak penganjur dimana saya bagi pihak MACOM sendiri dijemput bagi menjayakan program tersebut.. Alhamdulillah walaupun dijemput hanya 2jam sebelum majlis bermula dengan team MACOM yang mantap kami berjaya melaksakan task yang diberi dengan jayanya.. Sambutan dari pengungjung juga amat menggalakka.. Bagi sesi pertama hari perasmian kami mengadakan demonstrasi ukiran buah.. Ukiran yang mudah tetapi masih tetap memuaskan..












































Terima kasih diatas kerjasama yang ditunjukkan oleh team MACOM terdiri dari CHEF CLASSIC ( Presiden ), ROYAL CHEF NORAINI ( Bendahari ), CHEF JUMI, CHEF BOB, NUR LIAN dan ASYRAF... U all the best...